Hva trengs?

Ta kontakt med VegaDesign.net før du bestiller domene/webhotell

Domene og webhotell. En trenger et sted å legge sidene, samt tilgang til FTP (File Transfer Protocol) for å laste opp filene og gjøre nødvendige justeringer til systemet slik at det fungerer som det skal. Dette kan vi ordne med. Du vil da få en årlig faktura for domene(nettadresse) og webhotell(leie av server for å oppbevare filene).

Ønsker du selv å stå for domene og server, må serveren ha PHP Versjon 4 eller høyere, samt MySQL Database (gjestebokens innlegg lagres i denne).

Du må stå for innholdet selv. Bilder, tekst og andre elementer du ønsker å legge ut. Vi kan være behjelpelig med å legge dette ut.

En tekstbehandler. Det anbefales notepad. Word og slike ting kan legge inn mange av sine egne koder, som kan gjøre at nettstedet ikke vises riktig. Notepad følger med windows. Du finner også enkle tekstbehandlere i andre operativsystemet. (Du kan også benytte deg av Notepad++)

Farger. Det hjelper oss en god del hvis du har noen farger du ønsker å bruke. Vi oppretter en fargepalett som brukes som base for ditt nettsted. Har du en farge du liker veldig godt er dette et bra utgangspunkt.

 

 
 
Mobil: 916 99 215
  E-post